lägenhet!!

Jag ska åka och titta på lägenhet ikväll!
mitt i umeå centrum!
ojoj:)
hoppas den är fin:)



Vart är världen påväg!!

Haha ser på en dokumentär om hundar och det finns nu peruker för hundar!!
Vart är världen påväg!

Mäklare nästa?!

Ska nästan bli skönt med en ny vecka. Men på jobbfronten så går det inge vidare. Men tänk om man skulle börja läsa matte b och c, och sedan söka till mäklare. Jag tror Mäklaryrket skulle vara underbart!

Måste strax beställa nytt puder från sheer cover, det är verkligen ett bra märke! MIna finnar i huden har försvunnit nästan helt! Fantastiskt!

Nu väntar den härliga runda sängen:P



Sagan om ringen kväll

Har varit en lugn kväll, har inte känns som en lördagskväll hehe, somliga skulle väl lyxa sig med fläskmat (grillat typ) men ja o manne åt palt och blöta, haha,.

Senare på kvällen så har vi bakat en äppelsmulpaj med vaniljvisp, mums!

En av mina lugnaste helger på länge!

Vi har börjat se sagan om ringen filmerna igen :P




En väldigt kreativ helg:D

Nu är den här!!! Våran runda säng!! Ja du hörde rätt! En rund säng:) Bara älsklar den! Den passade vårat sovrum som handen i handsken. NU ska bara fixas en sänghimmel o lite smått och gott.

Har även hunnit inreda toan lite grann. Väldigt roligt:)

Ge gärna några kommentarer om vad som tycks
(ursäkta de mörka bilderna)







Katterna har också fått en ny toa!! hihi




Veckorna bara springer iväg och det har blivit höst, tycker då jag iaf. Är inge vidare värme kvar, men jag älskar hösten, det är nu man kan börja klä sig i mysiga höstkläder.




Älskar lila!

Försöker få lite insperation till en tavla jag vill måla ikväll, den ska väl vara orientaliskt inspererad så den passar till sovrummet. men vad...

Har haft en heldag på stan med mamma idag. Hittade två underbara ljushållare och lila stearinljus. och en buddha figur. :P





sjukt gammal bild!

Haha hade lite och göra och tittade in på min (gamla) apberget användare. O där fann jag en väldigt gammal bild på ja o manne, de var tider det:P


 

Älskar dig Emanuel!





En härlig helg helt enkelt

Har haft en helt underbar dag i solen ute i pengsjö. Vi har badat massa och simmat ut till en bryggflotte ute i sjön och legat o solat, hur härligt som helst, och helgen har varit jätterolig men den bara flög förbi!

I fredags var ju som sagt kusinen här, vi möttes upp på stan och gick och åt på Costas, jag tog en gyros, så gott!!
Sedan åkte vi hem och satt på balkongen till sent på kvällen, drack gott och hade trevligt. Sedan tog vi oss ut på Trädgårn (en hårdrockskrog), var väldigt trevlig.



Lördagen så hämtade mor o far oss och vi åkte till Nolia. Hittade ett underbart nagelack från Marja Entrich. Har länge velat köpa det men har aldrig blivit av, det gör naglarna superhårda, som lösnaglar fast sina egna! Får lägga upp bilder sen när dom är långa och fina:P
Sedan åt vi massa gott, bla souvas:)

Senare på eftermiddagen åkte jag och hämtade Hannah och vi åkte ut till Vännes,Pengsjö. Där vi tillbringade kvällen med Elin, Lisa och vin, i en bastuflotte. Hur mysigt var inte det!





En härlig helg helt enkelt!





a

Costas=skitgott!

Ikäll blire utgång med några vänner men först middag på Costas (grekisk restaurang) med manne och kusinen:()
Uppdaterar om kvällen senare,.


Rena träningspasset:P

Så söta dom var!
Var o hälsade på caroline igår och hennes små pluttar. Dom var så söta. så små, man bli ju sugen på kattungar själv:)
Men icke nu:P

Har städat och städat hela morgonen, helt svettig, som ett träningspass!
Har gjort jättefint i sovrumsfönstret, har ju fått mina beställningar från ellos nu, så massa nya gardiner, det blev cerisa gardiner i sovrummet, vill ju som sagt ha indisk stil;)
Sen blire bruna höstgardiner med rosa roser i vardagsrummet:)




a

En proppfull vecka

Åh har hunnit vara på världens finaste bröllop mellan matilda och matias, det var verkligen vackert!

Har hunnit jobba lite grann och även ställt ut kissarna på kattvisning på NOLIA mässan:) Var väldigt trevligt, hann gå en sväng där också.

Förresten! Idag när jag jobbade så körde jag bil uti byarna och vipps så sprang en fet älg framför bilen rätt över vägen, hur stor som helst,  mkt större än en häst:P
Sen höll jag även på krocka med en buss som vanligt, alla buschafförer är galna!

I helgen kan det bli mkt att planera in, jag vill hinna gå på nolia igen, o även så kommer min kusin och hälsar på och vi kanske ska gå ut o äta o på krogen sedan, eller får se vad vi planerar in, sen ville även lisa ha kräftskiva, ute i pengsjö vid vännes. Och skulle vara trevligt att ställa ut katterna igen på nolia och även jobbet är på mig att jag ska jobba, så har mkt att planera. Och får inte glömma, en bekant från Björkstakatten har fått kattungar!!! Små söta Ragdolls, endast 2 veckor gammal!
Så det ska jag väl hinna hälsa på också!

ojoj!



a

RSS 2.0