Dagen på stan

Oj vad man har varit slapp denna vecka, försökt vila mig så mkt som möjligt men denna dag har jag väntat på hela veckan, att få gå på stan med matilda:)

Mor ringde och väckte oss halv 11, fattar inte att man är så trött. Men så planerade vi lite av helgen och sen fick jag brott o ringa matilda, men hon hade visst planerat hela dagen sin på annat håll:P hehe nämen, hon hade glömt bort våran träff idag. Men så ändrade vi lite på planerna, vi träffades efter tolv. Hann just in i två affärer sen kom hennes svärfar förbi en sväng o bjöd oss på fika. Trevligt:)

Vi hann några affärer sen skildes vi, vi föreslog att gå och titta på tapeter på måndag ist. Eftersom matilda inte tänkt på att vi skulle på stan så tänkte hon inte på att ta ut barnvagnen som låg i deras bil som matte hade kört iväg med, så matilda bar på lilla elvira runt hela stan. 13 kg bärandes kan inte va lätt! Men det var mysigt ändå! Riktigt vårväder, sådär mysigt vårväder tidig vårdag i slutet av mars, lite rosor på kinderna.

Jag fortsatte min shoppingtur till systemet:P Och inhandlade lite vin till kvällen. Sen gick jag och gjorde fynd på elkedjan. Jättefina sänglampor hittade jag. Så nöjd.



Dom fina sänglamporna

 Sen vidare till indiska och kunde inte stå emot att köpa mig en kjol. En prickig en hihi.

IKväll blir det att dra till hannah och träffa hennes vän Nascol (tror det stavas så:P) och ha lite mys med vin. Uppdatering om det kommer!

Kommentarer
Postat av: Matilda

Förlåt för att dagen blev så konstig, och att jag hade glömt.. men på måndag blir det andra bullar ;)

2009-03-27 @ 18:12:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0