Härliga Kreta...

Åh nu är man hemma i kalla sverige igen!! Känns hemskt när man för en dag sen vaknade upp till 25 grader ute och strålande sol.

Vi beställde resan förra onsdagen och åkte på torsdag kväll. Blev lite stressigt ett tag därnär Frida inte hittade sitt pass, men det slutade bra för det funkade att använda hennes körkort som pass! Men sen bar det iväg. Vi kom fram runt 01 på natten och det var bara att lägga sig.

 

På morgonen när vi vaknade så öppnade det sig en fantastisk utsikt från balkongen, över havet och ett berg som klättrade upp ur havet och vacker natur med olivträd, apelsinträd,limeträd och fullt med blommor.

 

Vi gjorde en liten promenad för att titta oss runt och köpa lite vatten och frukost och hittade ett litet supermarket som hade nybakat bröd varje morgon så det var ju perfekt:)

 

Så nybakat bröd varje morgon, sedan tog vi oss ned till havet och solade och badade och köpte ett par luftmadrassen och flöt omkring på och solade. Det var det mesta vi gjorde, men bara de första dagarna kunde vi vara vid havet, för sedan började vågorna bli alldeles för stora!! Har aldrig sett så stora vågor, dom sjöljde upp över hela stranden.

 

Men då låg vi i poolen istället med våra madrassen:) Varenda kväll drack vi lite vii och gick på restaurang, så otroligt god mat!! Rätt billigt också, en typisk grekisk middag kostade runt 110kr med dryck och bröd och efterrätt med raki, haha, fy för raki, det smakade exakt som tequila. Men gratis är gott haha:P

 

Efter det blev det lite festande på hotellrummet och sedan ut på krogarna, dom hade väl iite så stort utbud nu under lågsesongnen men kul hade vi:)

 

Nu har man jobbat upp en fin solbränna som jag hoppas ska lysa upp lite i det kalla höstvädret här hemma i Umeå.

 

 


Kommentarer
Postat av: Hannah

haha :) jag vill bada. synd att det är så kallt här.

jaa..fyfan för raki! äckligt. jag mår illa av tanken att vi fick i oss av det där.

men men. gratis är gott :)

pussssssssss

2009-09-25 @ 19:52:57
URL: http://hannahfallman.blogg.se/
Postat av: tihna

Du måste ju lägga upp kort :)

2009-09-26 @ 20:08:59
URL: http://tintii.blogspot.com
Postat av: Lisa

ta fram kalendern baby, för nu ska vi ta en krogrunda ngn kväll :D



hör av mig när jag far in till stan, blir i veckan

kram



2009-09-28 @ 21:56:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0