Marks födelsedag, hundvakt och vackra blommor

Oj såg att jag inte har skrivit sen före påsk!!!
Men påsken var jättemysig.
'Eric gjorde en underbar middag på brazilanskt vis och vi målade även ägg, vi bler rätt många faktist, det var jag eric, daniel, joel, paul, james, dav och anna. Så blev ett himla stort firande, och senare så kände vi alla för att hitta på något roligt efter middagen så vi gick och köpte lite öl och spelade kort och efter det drog vi ut på puben.
.
.
.
Det har varit ett så underbart väder här i London dom senaste dagarna, man bara njuter!
Har tillochmed gått i bara kjol och t-shirt, hur härligt som helst!
Okej, kanske inte den finaste dagen detta men jag älskar detta träd, och ni kanske ska bortse från galningen brevid det, haha.
.
Vi får ju besök imorgon! Av hannah och Erik, ska bli hur kul som helst att få besök och vis ak hitta på så mkt roligt men det tråkiga är ju att man nästan inte har några pengar kvar och hitta på någonting. Men vi får väl ta dom billiga alternativen, hehe.
Vi var ju även på ikea förra veckan för att återlämna saker vi köpt och då slog oss även tanken att köpa en bäddsoffa eftersom vi kommer få massa besök. Men dom hade bara själva madrassen till soffan så vi köpte den och får köpa grunden senare.
.
.
Vi har ju varit borta hela helgen, en hel helg utan internet, för Marks kompis skulle åka hem till polen och hon undrade om vi ville vara hundvakt åt hennes söta hund, och såklart jag ville det!!
Så vi bodde i hennes lägenhet ganska centralt beläget i london. Men trotts det så var det rätt svårt att ta sig någonstans i london, tog sådan tid! Märkligt, men men. Typ bättre att bo som vi, rätt nära tuben men ändå ganska långt från centrum. betala mindre i hyra och ha billiga affärer överallt;)
Så söt jycke:D
.
.
I söndags så var det ju marks födelsedag, den firade vi i hyde park, men hela dagen blev lite stressig faktist, för det känndes som vi stressade överallt, tog tyvärr inga bilder från hyde park, menbörjar bli väldigt vackert där nu när sommaren börjar komma:D
Okey!
Nu ska jag se om jag kan fixa lite med bloggen, känns ganska tråkig just nu, så ska se om jag kan göra nått åt den, puss puss så länge!!

GLAD PÅSK ALLIHOP!!

Hoppas ni får en fin helg och massa choklad och ägg!!
Vi ska då fira påsk imorgon hos eric. Jag for och handlade idag, massa massa gott mat, och öl och vin och ägg och pennor, imorgon ska vi fira på vårat eget vis, blir nog kul, två svenskar och en brazilanare:)
.
Jag och manne har börjat kolla in utbildningar i Sthlm till hösten. Lika bra att söka, för jag vet inte hur det kommer se ut frammöver och man blir ju inte yngre. Men får se vad det blir.
.
Jag har varit och lämnat cv i veckan. Vi gick även till ett svensk café, det skulle vara roligt, och den låg i brick lane, mitt favvo ställe!!
.
NU har jag suttit hämtat hem lite filmer och väntar på att joel ska svara men han hör aldrig av sig, blev väl lite mkt igår. Vi for ut på krogen och dansade hela natten och sedan började joel jobba kl 7 på morgonen, så han åkte direkt till jobbet efter krogen, hah och sedan var han tvungen att guida runt hans rumskompis kompis som kom på besök idag. Så han lär ju vara helt död.
Men som sagt, hoppas alla har en riktigt bra och god PÅSK!!
.
.
.
;) ;) ;)

RSS 2.0