Nytt rum,jäkla alvin och dominic,en tur i himlen

Jaha då har man nytt rum igen, gillar det faktist, men det enda negativa är den jäkla stenhårda sä´ngen, man kunde lika gärna ligga med ett liggunderlag på golvet, hehe.


Jag ska göra rummet jättemysigt, så man känner sig som hemma, hehe men jag måste först överväga om sängen, man kanske har möjlighet att byta ut? Det är då väldigt trevliga människor som bor här, jag tror att denna lägenhet ändå är i bättre kvalité än våran andra, standarden här i london är ju såå usel, men det är ändå frächt.
.
.
Det var ju en himla jakt efter lägenhet denna vecka så man har som inte hunnit göra så mkt annat, men har hunnit hälsa på eric en snabbis för att hämta våra resväskor som han lånade och fick samttidigt se hans bilder från tyskland, han sa att berlin var den bästa stad han besökt, och jag har hört många andra säga det, undra vad som kan va så bra med den, hah man kanske ska åka dit, dom har ju iaf bra musik därifrån:D
.
.
Vi var ute på heaven för första gången i fredags, the guys sa ju att det inte var så bra där o bla bla, men det var hur kul som helst, dom hade väldigt häftigt dansgolv som bestod som av etager, och små grottor som var möblerat med soffor där det passade den som ville gömma undan sig från musiken och ljuset, hehe:P
Men ja gillare.
.



Kul hade vi, träffade en kille från brasilien, vi har ju en tendens att träffa många därifrån hehe, som hete roger, och en kille från australien som hette grant.
Kul kväll.

I veckan hade jag tänkt att ta oss till IKEA för att handla in lite smått och gott. bla lakan, sänglampa, kanske någon fin tavla m.m.

Jag måste bara berätta detta!
Vi var ju tvunga att flytta ut från vårat förra rum för att dom vi bodde hos skulle ut och resa i två månader och då skulle vi inte ha någon möjlighet att flytta under detta , och anledningen varför vi ville flytta inom sinomtid var att vi ville ha två singelrum, och ja då blev vi nästan rent utsagt utkastade, men kanske inte lika hemskt som det låter, men dom sa, ja ni måste nog flytta på fredag innan bi åker iväg, så efter det så har dom som varit väldigt underliga mot oss, inte hälsat på en hel vecka och undvikigt oss. Och nu dagen vi skulle flytta ut steg vi upp svintidigt för att hinna packa allt o sen tvätta upp gardiner sängkläder som vi hade lånat av dom och sen städa hela rummet, vilken man egentligen inte gör här i london, man brukar städa när man flyttar in, men vi tänkte vara snälla, och sen bad vi dom kontrollera rummet, och det första han gör är bara att kasta sig på typ spegeldörrarna och sa att vi har gjort sönder dom.( dom var förjävliga dom där spegeldörrarna, dom hoppade alltid ur gängorna.) och vi blev helt paff, och sa att dom har alltid varit så och då var han tvungen att ringa till eric och fråga, han hade bott i rummet tidigare, men han svarade aldrig så sen så gick alwin vidare och märkte nästa problem, ventilationen, där hade en träflisa gått sönder och han blev jätteupprörd och sa att vi måste fixa en kille som skulle laga dessa två grejor, helt jävla sjuka!! Ville bara skjuta dom på plats och vi nekade att det var vi som gjort sönder det, men dom tog 50 pund från våran deposition för detta! alltså typ 600kr nästan! Inte ens ett jäkla tack för att vi tvättat åt dom städat damsugat dammtorkat m.m, och inte ens ett "ja hoppas ni har det bra i framtiden"
jag kan lägga till att ena killen är präst ochså,vilket gör det hela värre! IDIOTER!!


LÖJLIGT

Ha det gott
puss!

Kommentarer
Postat av: Ällen

men guud låter helt sinnesjukt!! tur ni slipper de iaf och hoppas ni trivs bra på nya stället. jag köpte ju en säng nu när jag flyttade och en tjock madrass i skumgummi att ha på, blev väldigt bra faktiskt, så kolla efter skumgummimadrass är ett tips, lättare än att köpa en ny säng :) verkar som ni har kul iaf, jag å maria är sugna på å hälsa på hehe!

2010-03-04 @ 15:44:30
URL: http://kaninmonster.blogg.se/
Postat av: Mariabo!

Har en logg nu ;) du kan följa, blir lättare då o svara på inläggen kanske hihi!!!

2010-03-04 @ 23:05:15
URL: http://syunikiss.soclog.se/p/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0