Intervju med skolan

Ja nu har man hunnit vara på intervjuen med skolan o de gick väl sådära. Det var 140 sökanden o 35 kommer in, haha så trir inte det finns några större chanser. Det var först en muntlig gruppintervju o det gick inte så bra, kändes som att alla hade så bra anledningar till varför just dessa skulle passa så bra på utbildningen. Åh om man inte kommer in så måste man vänta ett helt år till nästa intervju. Efter gruppintervjun så var det skriftligt prov o de gick verkligen inte som jag hade hoppats, det var ju där man skulle lägga fram sig själv men nej, känner mig inte vidare duktig på sånt där hah, men det gav en kött på benen till nästa gång man söker till en utbildnnig, Jag har aldrig varit så nervös på väldigt länge. Får iaf besked den 17 juni!
.
.
Imorgon fyller Daniel år! Grattis Daniel!! :D DÅ ska han firas med grill o öl vid farstasjön.
Mys på i sommarvärmen folk!
Puss

Insidious!!!

Jag vill inte avslöja för mkt men ett måste är att se denna!
Jag hade stora förväntningar som sagt o den var ännu bättre!
Jag gallskrek ut 4 gånger i biografen, haha, å då är inte jag den som skriker offentligt hah.
Men den var väldigt bra och annourlunda på något sätt. lite mer gammaldax skräckfilm med lite roligare monster, inte de vanliga skräckinjagande.
.
.
Jag har även hunnit vara hos kiropraktorn idag. Det kändes väldigt bra att gå till honom, o han sa att mitt problem var det var 4 person som hade samma problem som ja så han visste precis. Så jag hoppas jag kan använda armen som vanligt igen. Tänk man har besökt läkare o sjukgymnast men ingen har vetat vad det har varit, så ett stort tack till kiroprakter, dom kan sin sak!
.
.
I helgen blir det bara lugnt, jobba både fredag och lördag, men just nu bryr jag mig bara om pengarna, vill kunna leva lite lyxigare:))
.
.
Åh blev tipsad av hannah idag att man kan köpa färgbomber som är fett bra o man får som nyfärgat hår efter en tvätt. De ska jag köpa bums!
.
.
Ha en bra kväll alla! Puss

Johnny Depp.....

Åh herregud finns det någon snyggare karl allvarligt?! *drägel* ;)
Vi kanske ska se honom på bioduken imorgon.
Det står mellan Pirates of the caribbean och insidious.
Vissa säger ju att denna pirates film inte alls är lika bra som dom andra men jag gillar att höra sådan kritik, för då byggar man inte upp så stora förhoppningar och man blir mer nöjd med filmen, haha.
Sen så Insidious har jag läst är riktigt läskig, "läskig på riktigt" som någon citerade. Den är jag ju rätt sugen på. Men men vi får avgöra imorgon vilken det blir. Ska möta upp manne imorgon efter hans skola o jag ska faktiskt till en kiropraktor imorgon! Jag har såå ont i ena axeln, som aldrig går över, har haft det i snart 1,5 år! Snabba puckar här Frida. Nåväl. Imorgon kanske jag får lösningen:)
.
.
Jag har inte fått mycket gjort idag, men gjorde därimot en väldigt god gryta idag som bestod av färska champinjoner lök chili cocktail tomater oliver och krabsticks! Mums deet blev fett gott. Har även sett massa Family guy avsnitt. Haha, är helt låst på det just nu.
.
.
Åh ska få världens sämsta lön imorgon, och den har dom tänkt att man ska leva på, blir knäckebröd resten av månaden;)
.
.
Jag har nu bokat hemresan iaf till Umeå, så jag kan gå på min kära brors student.
Blir att jag stannar mellan 14-23 juni. Hinner träffa familjen farfar, hannah o maria o lisa. ska bli fett kul!
.
.
Såg idag att jag har haft den här bloggen i mer än två år, ojoj vad tiden har gått fort!
.
Om någon har läst detta inlägg såhär långt så måste ni ju berätta hur ni hittade till denna blogg!? :)
.
.
Godnatt allihop  ///FRIDAY

Sailor!

Hittade min efterlängtade sailor hat idag, på rea på butterick´s av alla ställen:)
Visst var den söt?
Den får man ta o använda ofta nu da. Älskar ju sailor temat. Träffade Sofia på stan idag, eller globen shopping och hon köpte ett par ursöta sailor shorts på bikbok. Gillar inte den affären men ibland får man ju offra sig.
Gjorde även andra fynd som lösögonfrans lim:) Eller egentligen var det till för lös mustasher o sådant men 8 kr är ju perfekt för en burk lim.
Vi gick även på Sushi restaurang, jag äälskar sushi och har som mål att pröva alla sushi ställen i Stockholm som jag kommer åt, hittils så leder Gullmarplans nikko sushi faktiskt. Fett stora sushi bitar och helt underbart goda till en bra pris också!
Pröva!
Jag har blivit antagen på intervju till Newton YH.
Hoppas det går braa, man måste ju börja studera snart. När man kommit en bit över 20 så är det väl dax att ta sig i kragen. Jag sökte till både Teknisk förvaltare och fastighets förvaltare.
Jag vet inte om det passar mig men man måste ju prova för att veta.
Herregud vad jag har velat och velat genom åren om vad man ska utbilda sig till, det har verkligen varit allt, haha verkligen allt. Nu senast var jag sugen på nagel terapeut.
Jag har ju börjat gå till en sådan och dom verkar få in fina pengar o väldigt socialt men i längden tror jag man blir fett uttråkad o antar att man inte kan jobba med sådant jobb när man kommit upp i åldern, eller kan kan man men ja, man, eller jag vill nog tjäna lite större pengar när jag väl har utbildat mig.
Nä nu ska jag fortsätta att titta på Solsidan, helt underbar seire. Speciellt min favorit Ove ;)

RSS 2.0