Nytt rum,jäkla alvin och dominic,en tur i himlen

Jaha då har man nytt rum igen, gillar det faktist, men det enda negativa är den jäkla stenhårda sä´ngen, man kunde lika gärna ligga med ett liggunderlag på golvet, hehe.


Jag ska göra rummet jättemysigt, så man känner sig som hemma, hehe men jag måste först överväga om sängen, man kanske har möjlighet att byta ut? Det är då väldigt trevliga människor som bor här, jag tror att denna lägenhet ändå är i bättre kvalité än våran andra, standarden här i london är ju såå usel, men det är ändå frächt.
.
.
Det var ju en himla jakt efter lägenhet denna vecka så man har som inte hunnit göra så mkt annat, men har hunnit hälsa på eric en snabbis för att hämta våra resväskor som han lånade och fick samttidigt se hans bilder från tyskland, han sa att berlin var den bästa stad han besökt, och jag har hört många andra säga det, undra vad som kan va så bra med den, hah man kanske ska åka dit, dom har ju iaf bra musik därifrån:D
.
.
Vi var ute på heaven för första gången i fredags, the guys sa ju att det inte var så bra där o bla bla, men det var hur kul som helst, dom hade väldigt häftigt dansgolv som bestod som av etager, och små grottor som var möblerat med soffor där det passade den som ville gömma undan sig från musiken och ljuset, hehe:P
Men ja gillare.
.



Kul hade vi, träffade en kille från brasilien, vi har ju en tendens att träffa många därifrån hehe, som hete roger, och en kille från australien som hette grant.
Kul kväll.

I veckan hade jag tänkt att ta oss till IKEA för att handla in lite smått och gott. bla lakan, sänglampa, kanske någon fin tavla m.m.

Jag måste bara berätta detta!
Vi var ju tvunga att flytta ut från vårat förra rum för att dom vi bodde hos skulle ut och resa i två månader och då skulle vi inte ha någon möjlighet att flytta under detta , och anledningen varför vi ville flytta inom sinomtid var att vi ville ha två singelrum, och ja då blev vi nästan rent utsagt utkastade, men kanske inte lika hemskt som det låter, men dom sa, ja ni måste nog flytta på fredag innan bi åker iväg, så efter det så har dom som varit väldigt underliga mot oss, inte hälsat på en hel vecka och undvikigt oss. Och nu dagen vi skulle flytta ut steg vi upp svintidigt för att hinna packa allt o sen tvätta upp gardiner sängkläder som vi hade lånat av dom och sen städa hela rummet, vilken man egentligen inte gör här i london, man brukar städa när man flyttar in, men vi tänkte vara snälla, och sen bad vi dom kontrollera rummet, och det första han gör är bara att kasta sig på typ spegeldörrarna och sa att vi har gjort sönder dom.( dom var förjävliga dom där spegeldörrarna, dom hoppade alltid ur gängorna.) och vi blev helt paff, och sa att dom har alltid varit så och då var han tvungen att ringa till eric och fråga, han hade bott i rummet tidigare, men han svarade aldrig så sen så gick alwin vidare och märkte nästa problem, ventilationen, där hade en träflisa gått sönder och han blev jätteupprörd och sa att vi måste fixa en kille som skulle laga dessa två grejor, helt jävla sjuka!! Ville bara skjuta dom på plats och vi nekade att det var vi som gjort sönder det, men dom tog 50 pund från våran deposition för detta! alltså typ 600kr nästan! Inte ens ett jäkla tack för att vi tvättat åt dom städat damsugat dammtorkat m.m, och inte ens ett "ja hoppas ni har det bra i framtiden"
jag kan lägga till att ena killen är präst ochså,vilket gör det hela värre! IDIOTER!!


LÖJLIGT

Ha det gott
puss!

Lägenhetsvisning,grannar och hemkomst

Idag kommer dom äntligen heeem! hah tänka sig att det gått en hel vecka, det har väl inte hänt så överdrivet mkt, under veckan, o inte har jag hittat något rum ännu, och det är bara 3 dar tills vi ska flytta, så lite stressad är man ju, och jag vill inte bo på hostel igen, så jäkla omstädigt!
Men jag har varit och tittat på 4 rum, hah det var väldigt intressant, men igår tittade jag på den finaste lägenhet jag någonsin sett!!
Och inte tala om utsikten!
Men tyvärr så ville han ha 4500 för denna i månaden, känndes alldeles för dyrt och dessutom att man inte har något jobb, men spa och gym ingick i priset och var i samma byggnad, oj vilken lyx.
Men drömma kan man ju..
Hah och i förrgår så tittade jag på ett studentboende typ och det var det värsta jag varit med om... alltså först o främst så kom det en man och hämtade upp oss som det stank död fisk om, och sen ännu värre odör i lägenheten, som ruttna sopor överallt o hela köket var fullt med sopor på golven o köksbänken var full med disk, och han sa att ja dom ska ju snart städa, dom brukar städa en gång i veckan!!
uschhhhh!
Annars så har jag hunnit träffa joel två gånger, alltid lika roligt att träffas, har varit lite dålig på ta bilder på senaste men det har väl som sagt inte hänt så överdrivet mkt.
Tydligen fick jag höra igår så är det jättelätt att få jobb inom security, kanske ska sattsa på det, hah:P
Vi har ju även fått nya grannar eller vad man säger, rumskompisar, väldigt sociala men vi har inte kännt oss speciellt sociala med dom, vi vet inte ens vad dom heter!! men dom gillar att laga mat till kl 2 på natten iaf:P
Nä nu ska jag vila upp mig lite, förkylningen är på sin topp idag!
PUSSSS

Hyde park, trocadero, flytt igen

Ja då har man fyllt år igen, tiden går så fort haha. MEn det var trevligt, först tog vi oss till hyde park på dagen, trodde det skulle ha hunnit komma upp lite vårblopmmor, men det var knappt, men det fanns iaf till skillnad från sverige, hah, det var så mysigt, vi gick ned i en lite dunge som nästan var hämtat från en disney film! Sprang massa ekorrar och fåglar överallt.
Väldigt vacker, och jag kan ju tänka mig hur det blir på sommaren.
Sen gick vi vidare till en byggnad som heter Trocadero, där dom har alla möjliga nöjen, spelmaskiner billjard simmulatorer bowling bio o casino, vädligt roligt men vi blev jättehungriga efter allt spelande så vi försökte leta upp ett billigt ställe men med god mat, och vi hittade faktist ett väldigt bra ställe, tror det hete tigertiger men jag beställe ribs o vitlöksbröd, o daniel beställde en köttallrik:P heh sen så såg vi att det var halva priset på alla drinkar så vi beställe in en jug, en tillbringare som rymmde typ 4 drinkar, så blev typ 22 kr per drink, inte dyrt heh.
Nu har vi sagt upp vårat rum, så om en vecka flyttar vi men vi vet inte vart, haha bra planerat, nämen vi var tvugna att flytta nu eftersom dom ska ut på en 2 månaders resa, dom som äger lägenheten så då har vi ingen möjlighet att flytta, så nästa fredag flyttar vi, igen. Men Eric har ju flyttat ut så det spelar ju ingen roll om vi flyttar, men skulle vara roligt att bo nära han, och vi som hade planer på att flytta in i en lägenhet med mark, för han vill ju också flytta. Så allt är lite rörigt just nu.
Då lämnar man vackra warwick.
Ikväll har jag beslutsångest vad man ska göra, var lite sugen på hänga med danni ut, men känns som pengarna behöver sparas, man får väl vänta med alla roliga nöjen tills man skaffat sig ett jobb, hoppas det blir snart.
Jag har suttit och tittat på desperate housewives i flera dagar, det är så bra!
Blir så uttråkade mellanåt att söka jobb.
Åh stackars manne, små katterna gör det inte lätt för honom, jag önskar jag kunde hjälpa mer men det är inte så lätt härifrån, hoppas det löser sig.
Nu ska jag laga lite middag.
Och försöka bli kvitt min hemska förkylning!
puss o kram

ÅH IDAG ÄR MIN DAG, HOPPAS DET BLIR EN BRA DAG!

Hihi så söt :P

Cupcakes, födelsedag, smyckeskris och gröna london

Här kommer ett äntligen ett nytt inlägg haha.
Men det blir kanske mer spännande läsning om man inte uppdaterar lika ofta, hihi.
Jag har märkt att vissa inte ser min header och det kan som sagt bero på att man använder sig av internet explorer. Men nåväl.
.
.
Har hänt massa tokigheter sen sist, det känns som att det alltid gör det i denna stad. Man har lärt sig tuben nästan helt utantill och det är ganska skönt, för det gäller ju att åka runt ganska mkt när man söker jobb,(tuben är då tunnelbanan här) det har då inte gått så bra på den fronten ännu, men jag söker då ihärdigt, man får verkligen bättre självförtroende när man söker jobb iomed att man måste gå in personligen och visa upp sig och fråga om dom har något jobb ledigt och sen lämna sitt cv, o man blir så glad när dom gärna vill ta emot Cv:t.
.
.
Måste berätta en grej som hände när jag sökte jobb i fredags, jag gick in i en butik som sålde smkycken och även gjorde smycken på plats, jag gick in som vanligt och fragde mina frågor och då direkt ville han veta vart jag var i från o sen sa en fras på svenska som jag inte kunde uppfatta o sen så sa han att han älskade sverige o bla bla, men sen så antagligen så ville han veta om jag var bra på göra halsband, o jag sa att jo det är jag väl, o sen frågade han om jag kunde göra örhängen, o då ljög jag lite fint o sa att det kan jag nog, men då tyckte han att jag lät så osäker så då sa han, ah men bevisa det då, gör ett örhänge och visa mig! haha jag häll på dö, men det var ju bara att göra det, men det slutade inte så jättebra för man kan väl tänka ut ungefär hur man gör men tillsut så ville han se det o sa bara, äh ge mig ditt cv så ringer jag dig men detta var då helt fel sätt att göra på oså klippte han sönder det!
.
.
Jag fyller ju år imorgon så vi har försökt att planera lite, vi vet att vi ska göra en smörgåstårta o bjuda de andra på hah, men kanske blir middag och bio, men pengarna börjar tyna så man vill inte slösa för mkt, annars så åkter ju mina nya vänner mark och eric till tyskland idag för semester, i en vecka, så det blir lite trist att inte umgås med dom, daniel har ju sina dejter var o varannan dag, känns lite ensamt ibland med tanke på att man är van att alltid bo med någon o ha någon nära hehe:P men iaf så igår så kom mark förbi med en present till mig, jag blev så glad, han är så söt, han gav mig en hel låda med cupcakes!!
.
Mark o jag, thank u mark for the cupcakes!
.
Har massa bilder på utgångar och sådant med det kanske inte är så roligt att se massa bilder på människor, men någon kan jag bju på, o ska även visa lite bilder på våran nuvarande lägenhet, påtal om den, vi kansek vi flytta igen, för nu ha rju vår vän eric flyttat ut o vi bor bara med äldre killar och känner att vi nästan skulle vilja ha ett eget rum, o bo med roligare människor, men då är problemet att dom som äger lägenheten ska iväg och resa i 2 månader o jag vet inte om vi kan flytta då ju! hmm ett stort problem, men här kommer bilder iaf..

bilden längst till vänster är en levande staty, nä hah skoja, men den till höger är det ;)
London eye o längre bort big ben.'
Såhär kan det se ut i februari i london, gröna härliga buskar.
Hehe såhär måste daniel se ut på sitt nya jobb, som han btw har sagt upp sig från, dom var verkligen otrevliga!
Erics nya flatmates och jag och en trevlig tjej danni, kompis till mark.
Sen så måste jag ju visa lite bilder från våran lägenhet..
Hoppas alla får en fin vecka, så ses vi snart igen!

kraaaaaaaaaam

Header gone?

måste bara fråga, syns min header?

PRIMARK, finns det något bättre?

 Idag har daniel jobbat! ett trial shift eller vad det heter, han skulle få provjobba imorgon också, men det jobbiga var att det var en annan tjej också som skulle provjobba samtidigt, inte så kul kankse. Men hoppas det går bra.

daniels jobb

Jag själv åkte ut till turn park lane och hälsade på joel, väldigt fint dom har fått i rummet nu när dom röjt o städat o skaffat en soffa. Sedan tänkte jag åka hem igen men blev så sugen på gå igenom oxford street, inte nådigt med affärer. Och så slank jag in på primark, världens bästa affär, hah, så billigt och så snygga kläder, köpte ju två klänningar där i söndags, idag hade jag tänkt mig ett par ballerina skor men hittade som inga speciella men ist så slank det ned några andra grejor, en ny börs,rosa söta inne tofflor,rosa vantar, ett stort doft blockljus med doft av melon(ovanligt för att vaa mig hah:P) och allt detta för endast 60kr. Hittade även två klänningar för 170 kr, så himla billigt, men dom lät jag bli. Jag ska spara pengar nu så gott det går tills man skaffat sig ett jobb. Ska ut imorgon och fetsöka jobb.

Eric tog oss på en klubb i söndags, så trevligt att gå ut med han o daniel.




Åh det värsta är att jag tror att jag håller på bli sjuk!!
Inte bra när man ska söka massa jobb ju, men än så länge kan jag hantera det.

Vi fetstädade igår så nu känns rummet riktigt mysigt, hatar att ha stökigt förstår inte hur det alltid blir stökigt så fort, haha.

Åh vill även gratta min vän tihna för att hon fick sitt rum idag! Grattis:D

Nä nu börjar jag bli lite slö, ska nog se film, kraaams kraaams

Guidetur,little venice, och massa jobb

Hej!

NU har det hänt massa saker sen jag skrev sist, vi har bott här i en vecka o stormtrivs, eric är så rolig flatmate, vi bor ju med 3 andra också, alvin dominic o scott, alla är väldigt trevliga men kanske inte så sociala. Men vi har följt med eric på massa grejor, han har guida oss runt hela stan.



Bilden här över är från ett café i en gammal fabrik, där det fanns ett konstmuseum, tate modern museum. Valdigt vacker utsikt, och väldigt intressant att titta på. Var en jättetrevlig dag, men det var även erics kompis nilsons sista dag här i london. Dom båda är ju från brasilien, så han åkte tillbaka dit.

Annars har vi sökt massa massa jobb, allt tar så lång tid här, hah först ska man hitta ett internetcafé och sen skriva ut o sen ska man hitta någon bra gata med massa bra affärer, jag är lite kräsen nu ibörjan men sen får man väl vända sig mot hotell eller restaurang, men just nu vill jag bara jobba i butik.

Det har faktist börja komma lite vårvindar, väldigt varmt vissa dagar, hur skönt som helst, o det är så vacker att gå omkring här när solen skiner, vi bor ju brevid en kanal där det ligger massa gamla båtar och café båtar och turistbåtar, och folk bor även i båtarna, väldigt häftig syn, kanalen kallas, little venice.



Little venice

Mamma och daniel har ju fyllt år i veckan, två stora födelsedagar, 50 och 18! Grattis så jättemkt, hade så gärna velat fira med er, men vi får göra det rejält när vi ses igen till våren. Hoppas att hela familjen kommer och hälsar på, dom kommer få en chock av hur vacker det är här, och man kan ju bara tänka sig hur det ser ut på sommaren!!

I fredags träffade jag joel en snabbis, följde han o sökte jobb men mina cv:n var slut så kunde inte söka mer jobb, men joel gick till någon svin lyxig restaurang och där så skulle han bara presentera sig och lämna cv, men det slutade med en hel intervju! Han trodde inte så mkt på det jobbet eftersom dom ville ha en erfaren men man kan ju alltid hoppas!

Idag hade eric tänkt ta oss på ännu ett museum men då fick han jobba ist, så då kanske man hade tänkt ringa till joel o se vad han ska göra, kanske hälsa på där. Han hittade ju mitt borttappade sim kort, är överlycklig för jag har ju tappat min mobil!! min fina mobil jag dog när jag insåg det men då kom jag på att ja ghade ju mitt svenska simkort, men nä då var det borta också men då hittade joel det hos sig så det känns otroligt skönt.

Snart fyller jag ju år, när man kommit upp i denna ålder så tänker man inte på det så¨mkt, inte så spec, hehe.
24 år snart ojoj!

Nä nu ska jag ta mig en dusch och fixa mig, ha det så bra.

kraaaaam


RSS 2.0