valborg

Ännu en dag har gått, denna vecka bara springer iväg, och imorgon är det redan valborg, blir lugna puckar för mig, lite seg. Men det ska bli skönt med ett lugn valborg:P Kanske  blir någon majbrasa:)

har börjat få lite shoppingsug på ellos igen:) dom har ju så fina gardiner! är väldigt sugen på dom här,. tror dom skulle passa bra i datarummet hoppas inte det blir för mörkt.

http://www.ellos.se/misc/ProductZoom.aspx?ImageSource=85-2060gs.jpg


hinner itne skriva mer ska titta på rent hus, haha det är ju så bra!



Uppfräschning på bloggen

Kanske blev lite mer gladare färger nu på bloggen:) Har suttit hela dagen och fifflat. Det är ett irriterande projekt. Men det gick tillslut, är väl några småsaker man vill få till. Men vad tycks????!

Kanske ska berätta lite om helgen.
Det var jätteroligt på kattutställniigen:) Hehe, blir två till att åka på i vår.
Första dagen så kom sylwester till andra tävlingen av tre möjliga, domaren tyckte han var för smal, tyvärr. Mmen andra dagen så kom han till tredje tävlingen och det menas med finalen! Blev så överlycklig och han vann pokal! Men han vann inte hela tävlingen i finalen men jag var nöjd ändå,
Tänk det är bara 40 katter av 430 som kommer till final så jag var nöjd.
Hihi. Han skrek lite åt domarna men inge fräsningar eller så. Det var vissa katter som fick panik och började riva på människor så de var tvungna att stoppa in dem i buren igen, det gick ganska vilt till så ena domaren blev helt uppklöst och fick åka till sjukhuset:S
Men så gjorde då inte sylle. hehe.

Idag har vi äntligen tapetserat fördigt datarummet! Å gud så skööönt alltså. nu kan man göra snyggt där inne:) Han var otroligt billig alltså! han tog bara 500kr!!
Så det var som hittat:)
Nu ska jag nog fixa middag, krami


UPPDATERING KOMMER!

Har inte hunnit uppdatera idag om helgens händelser, och hinner iite nu heller, vi håller på arbeta för fullt, eller inte nu men vi har spacklat hela datarummet idag, o nu är det nästan färdigt, bara dammsugning. så imorgon blir det tapetserat, sen kan vi flytta in grejorna o möblera snyggt som man vill ha det, oj vad kul, d¨å vfår man sin ultimata lägenhet som vi längtar så länge efter:)

först en väldigt rolig dag, sen förstördes allt!

Jahapp:P
Åh det bara pirrar i kroppen så mkt nytt som ska hända!!

*Såklart kattutställningen står höst upp på pirret i magen.
*Vi har beställt ett ursnyggt soffbord idag! ÄLskar det!

Men rätt dyrt dock, hihi. Men då får man ju kvalité!

Åh mitt i denna glädje så ringer min mobil, och ger mig väldigt tråkiga besked. Jag fick inte jobbet:(:( ååh så tråkigt. Det var någon annan som passade bättre...åh fy fasen! Jag som hade planer på att plugga innan jag for på denna intervju men då sket jag i o skicka efter till skolan för jag blev som så glad o trodde man hade möjlighet till att få det..- så besviken!!!!!!


Ja, huu.
Men ska väl ändå fortsätta på det jag hade o skriva om.
Idag har vi suttit på IKEA och försökt pussla ihop ett eget tvbord. Jag tror det blir fetsnyggt!
haha kan ladda upp en bild jag skissat på paint.



Tror det blir väldigt bra, skulle typ kosta 4400kr
Men då har man ju mkt förvaring!


Ikväll blire rent hus! så kul! haha det för mina tankar till igårkväll:

Jag skulle bada lille bäbis inför utställing och efter det så dammsuga o skura o göra lite fint, och stordammsugade hela soffan eftersom den är rätt hårig:P men iaf, så det första nytvättade sylvester gör, är  att springa allt vad han kan till fönstret och jaga flugor och då samttidigt välter mina krukor så det bara flyger jord på både han och MIN SOFFA!!! hah skoja om att jag blev arg.


i måndags var jag o manne hos hanna o erik, o spela massa spel, var väldigt roligt, det måste vi göra om:)

ha det fint!

Utsälllning närmar sig!

Jahapp, då var ännu en helg över. Men det gör inte så mkt för jag längtar, LÄNGTAR sååå mkt till nästa helg. Ska bli så kul med kattutställning, otroligt kul! Blir kul med bilresa dit också, lyssna på massa musik o peppa! Jag måste förbereda lilla bäbis också! Är så nervös över hans päls. Den känns inte riktigt hundra...



Min sötnos som riktig bäbis :D

Ja vad ska annars dagen sysselsättas med då... hm. Känns så trist man har nästan aldrig något planerat, jag o manne är som två pensionärer som bara slappar. haha:P Nämen vi kanske dar på strömpilen, alltid kul:)
ska väl också sätta upp två nya tavlor jag köpt, blir nog fint. Oj vad flitiga vi var igårkväll, rensade ur våran sock låda och jag min troslåda och vek dom prydligt och fint o knöt ihop allting snyggt och prydligt:P
Annars ligger det gärna huller om buller.


Alltså gud! Jag har varit med om en del skumma grejor nu senaste veckan. MIn kompis maria är lite inblandat, tycker det är lite sjukt. Att när vi hade pyjamasparty så åt vi ju tacospaj, och utan att ha pratat med Maria (som bor i borås) så hade dom också gjort det den kvällen! Och det har inte jag gjort sen jag var hur liten som helst så det känns lite underligt, men sedan nu i veckan hade jag ju brodern här och då gjorde vi vanligt taccos:P och då hade Maria även ätit det den kvällen! OCh sen det sjuka var att under samma kväll hade vi båda köpt en almondy tårta och ätit! Så underligt! Mamma sa att jag skulle köpa en lott:P När konstiga saker ska man köpa en lott.

Och nått ännu skummare var nu när vi har bytt telefon nr! Vi var tvungna att byta telebolag när vi flyttade så då känndes det lite jobbigt att lära sig ett nytt nr igen. Men då när vi fick det nya så tyckte jag det såg bekant ut, och då ser jag!!! vårt förra nr var 34 93 717, och detta nya var 34 93 818 , hur ofta händer det???!!!


nä nu ska vi äta frukost och planera dagen!
HEJS!!

shopping till utgång

Lördag morgon startade kl 11.30, blev lite sent igår:D Nu har jag bestämt att jag ska försöka ta uppehåll med festandet typ 2 månader! har blivit för mycket på senare tid. Men igår så hade väldigt kul, jag hannah och lisa bestämde oss för att festa lite, så vi köpte lite vin och hade mysigt. Sedan drog vi till scharinska på klubben babylon. Väldigt kul!


Sötlisa



Jag och hannah, kanske borde nämna att hon
har klänning på sig utan axelband, såg lite naket ut:P




Och en pose bild såklart:P

Jag har fått väldigt stor shoppinglust, haha plågade min bror på stan igår, köpte mig tre saker igår, tre rosa söta små saker:D
Hittade världensunderbaraste väska! Är besatt av små handväskor!



OJ SÅ SÖT!

Och köpte även en klänning, jag var prinsessa igår!


HIHI

Annars har det inte hänt så mkt i veckan, eller jag var ju på intervju, och det gick väl rätt så bra. Jag hoppas jag får jobbet! Lät väldigt roligt, och jag tror att det skulle passa mig perfekt!
usch, nu borde man städa lite här hemma, vi har varit lite dåliga på den fronten. Borde köpa oss en nya damsugare snart. Undra vad man ska göra ikväll då.. Kanske bio?
ha det gött!

NU är det vår!

Härligt! Nu börjar äntligen våren komma till umeå!
Kan knappt ha min höstjacka, nästan för varm. Idag har jag hämtat anton från bussen sen åkte vi till öb och shoppade loss:P köpte en mysig vårlilja för 5 kr!!
For även på konsum och köpte go middag till ikväll taccos!!
Blir mys med brosan här, film o snarra!

Nu sjka jag börja med middagen:)

Påsk i vindeln

Jaha då har det redan gått en vecka till! Denna vecka har gått lite segt, förökt tapetsera vidare men gick inte bra, får ta tag i det där snart, sen så har jag blivit antagen till arbetsintervju! Som receptionist! Så kuuul! Hoppas det går bra. Och skärtorsdag så åkte vi till vindeln. Anna smsade och hon var också i vindeln och jag fick veta att det skulle vara röj på hotell forsen, så jag anna och frida for dit. Var kul att träffa gamla klasskompisar och bekanta:) Jag gick även in i köket och hälsade på kocken:) min gamla arbetskompis, hihi .


    
Frida väljer kläder, jag och anna , och en bild på oss tre


Fredagen blev mys med familjen. Härligt att va i vindeln ett tag. God mat!


Chicago

Tyvärr har man ju inga bilder eftersom jag inte är hemma än och kan lägga in bilder, men det får jag lägga till senare.
Idag är det påskafton och väldigt soligt, helt underbart. Vi har suttit ute i snön och solat. Och pappas systrar kom förbi så vi surrade på. Och jag har även hjälpt pappa att skanna in bilder sen han var jätteliten, så mysiga kort!

Vi hann även åka ut på isen och pimpla, mysigt!



GLAD PÅSK PÅ ER ALLA!

helgen...

Då var denna helg över, går så fort när man har roligt! Hade pyjamasparty i fredags, och kvällen bara sprang iväg, tog tyvärr inga kort, det får förbli hemligt:P Men jättegod taco paj gjorde vi! MUms, sen spela lite spel och dans. KUL!

Lördag och söndag blev slappardagar:P har många sådana dagar nu mera!

Som idag, steg upp halv tio och såg 3 filmer, sen sova igen 2 timmar, haha.
Antar att det är arbetslöshetens slappning.

Dagen i snabbspolning..

trött!
Nu har dagen gått till sin ände. Har hunnit fika med elin, åkt hem och tagit ut sylle i koppel för första gången här, och det gillades inte! Sen gjort en snabb middag och sedan vidare till hannah som bjöd på sockerkaka. Manne hämtade mig efter sin träning och vi åkte till hans mor och bjöds på vatten o öl och såg lyxfällan. Sen hemma och sitta vid dator:P
Dagen sprang bara iväg, godnatt!

Skärpning!

Vaknade lite tidigare idag:P:P halv elva. MÅste verkligen skärpa mig om man ska börja jobba snart!
Blev sent igår, jag hade lovat manne att hämta honom efter hans ölkväll på pipes men just när jag skulle åka så kunde ja ginte hitta nycklarna till bilen, och jag ringer manne och frågar vart dom är och såklart så ligger dom i hans jacka som han har med sig! Lyckat.
Så det vara bara att traska hem. Jag sjäv gick en liten promenad runt kvarteret och upptäckte en kortare väg till bussen faktist!:D Börjar lära sig nya kvarteret. Och issa skulle såklart följa med på promenaden. Hon är så söt, springer efter mamma som en liten vovve.

Idag blir det fika hos Elin, en gammal arbetskamrat. Ska bli mysigt.


Oj HIttade en gammal bild på mig när jag börade färga håret rött, det var verkligen intensivt! Men snyggt!



Dålig uppdatering!

Jaha, nu har man redan börjat haka efter på bloggen:P hehe nämen vi har haft datarummet helt upp och ned hela veckan när vi nu ska börja med tapetseringen! SÅ kul! har redan börjat spackla och tapetserat upp den första remsan! väldigt stolt för att vara första gången, kanske inte det snyggaste jag sett men en början iaf:)




Så kan det se ut, första tapetseringen någonsin!

Det har taigt en himla tid alltså! tror nog vi får räkna på 2 veckor till innan man är färdig med datarummet, (köpte jättefina tapeter till datarummet med matila i måndags som kommer bli supersnygga när det är uppe, uppdaterar med det senare:P) men nu har då idéerna kommit för de andra rummen också! Vi ska nog behålla den gröna färgen i sovrummet och ist sätta upp en grön snygg fondvägg på väggen där huvudgaveln är. blir nog bra! OCh även göra om fondväggen i vardagsrummet, men känner att dom ideérna får vänta ett tag:) En sak i taget.

Helgen var kul! GIck ut med hannah och nazgol på fredagen på pipes, och träffade på några av deras gamla klasskompisar, kul!



Helkväll på pipes, mkt folk pga att det var Umeå Open i helgen!


Lördagen så åkte vi itll sävar och firade Östen som blev  60år!. Kul att träffa släkten! Gott fika och smörgåstårta! MUMS!



Här har vi min härliga släkt:)                                                       Och min söta gamla farfar!

Östen och maud hade nog sävars alla fåglar utanför fönsteret helt otroligt!



Fåglarna!

Sedan fick vi skjuts av mor ofar till pizzerian och åt pizza. GOtt!
Sedan avslutade vi kvällen med bio. Slumdog millionary!! HUr bra som helst! Ger MÅNGA +++++++


Söndagen lugn men på kvällen bakade jag morotskaka och bjöd Hannah och Nazgol!




GÖTT

I tisdags så hjälpte Hannah mig att sy ett kattskynke till buren på utställningen:D Blev jättebra!!
NU är det inte långt kvar!

Nått mer att tillägga??! HM.. På fredag blire pyjamasparty!!!

RSS 2.0