Tidernas bästa utekväll

Åh vi har haft tidernas bästa utekväll tror jag:P
haha nämen vi var ju på fabriken som ligger vid ica maxi, hur perfekt uteställe som helst, ligger just vid älven och var lagomt stort, hade ju dessutom öppet till 5 på morgonen:D
Var jätteroligt, vi förfestade hos hanna och sen hos linda. Var kul:)

Har även massa bilder på nyklippta håret:) blev rätt nöjd ju, färgen har fixat till sig lite efter jag duchat håret en gång efter färgningen.



Hihi

Ikväll har vi haft det jättemysigt, först var vi på stan på dagen och hade picnic vid kajen med maria henrik och ellen. Badade fötterna coh fikade gött, sen åkte jag hem för lite ombyte o en filskål. Tog på lite mer oömma kläder för vi åkte nämligen till mega zone och spelade fortet!! Var som fångarna på fortet med olika uppdrag i ett rum. Så kul:)))
Sen gick vi till kafé Göteborg och fikade, gud så mysigt, dom hade gamla fängelsets bakgård som uteservering, var fyllt med soffor och puffar och hängmattor på en hel grusplan, var verkligen annourlunda.

NU börjar snart planerna om långviken, våran sommarstuga, vi ska dit på onsdag!! LÄNGTAR!!

IMorgon blire nog grillning och öl, o kanske utgång:D

OJ Höll på glömma! När vi var i sundsvall så fanns en fotograf på plats, och tog 125kr för 30 bilder. Alltså på kattutställningen, så jag anmälde genast min bäbis sylvester:D Här är några smakprov, min söta brittisk korthår!!





Visst blev han fin?:P



a

Måste även tillägga!!

Jag har färgat håret!! Och det blev nästan grönt, haha, hade ju lite gul vitt innan, o valde en mörkare blond, ask blond, o inte bra blandning, ser nästan gråhårig, haha:P




se grannt :P

Maskeradfest och fiske

I måndags åkte jag till vindeln för att hälsa på ♥Hannah hos hennes mormor,



det var så mysigt, vi solade åt middag rullade hannahs hår och jag fick se hennes sommarstuga som hon gjort om, så snyggt det blev.
Åkte även förbi mina föräldrar och stannade till onsdags.

-----------------

( Där var det rätt slappt, spela kort i massor, sen åkte vi även till stugan och fiskade:D jag fick typ 10 abborrar. så då blev det kokt abborre på tunnbrö, mums)




Sen så ville brodern hänga med till umeå. Så vi har spelat ännu mer kort, och jag har visat honom lite mer av umeå, vi har sett på bio, transformers 2, så bra. Och även spelat minigolf, väldigt roligt.

Nu sitter jag och längtar till i kväll!! Vi ska ju på maskeradparty på fabrken:) Dom har öppet till 5 på morgonen! Så jag ska åka och klippa mig idag äntligen, det blir min omtalade lugg :P Så jag och hanna ska klä ut oss till pinuppor, hihi.

Nu har värmeböjlan slagit till riktigt, man vet inte vad man ska ha för kläder på sig för att inte svettas ihjäl!
Men lite härligt är det ju, man ska inte klaga:P för vintern är ju kall o otäck.

pöss

Lugg igen?

Som somliga vet så älskar jag 50-60 tal, och nu är jag supersugen på en rockabilly lugg, så snyggt, men jag funderar på om vissa bara rullar upp sina luggar som man gjorde på 40-50 talet?

http://plastikhaar.ch/shop/images/haarponyrotschw.jpg

hah häftigt att man kan köpa lösluggar:P skulle nästan kunna göra det, för direkt man klippt lugg så vill man ha lång lugg igen, det oändliga lugg problemet.

Ikväll har vi spelat minigolf med henrik o maria, hih ja vem vann tro(?) jo maria:P men manne var nära att slå na, det gick ju så bra i början för mig men sen sket det sig, asch!


Minigolf hör sommaren till!

Har sovit oroligt inatt har tänkt att det var måndag idag o allt jobbsökande fortsätter, men så var det ju bara söndag, så skönt:D Ska nog spela minigolf idag med maria och henrik, det kan ju bli kul!

I veckan ska vi nog åka till vindeln en sväng, hälsa på sara, och även hannah som bor ute hos sin mormor på lund.

Sitter även och ska beställa mineralpuder, funderar på sheer cover, verkar bra o lite billigare än ID, man har 2 månader ångerrätt, verkar bra faktist:) alltid o testa! 



Ska väl gå o ducha o sen ringa mariuus.

EN härlig sommarbild bju ja på;)


Midsommar!!

Åh vad mysigt med sommar, har redan hunnit vara midsommar, vilket inte var så jättevarmt med sol hade vi då, Vi grillade gott och drack gott, väldigt trevligt iaf!




MYSIG KVÄLL!!!

Är så glad för nu ska jag äntligen börja få ersättning från a-kassan, skönt o kunna bidra med lite penninga.
Vi vill ju göra några resor i sommar! Vi vill åka till våran stuga i långviken brevid Arjeplog. Manne har inte hunnit vara där ännu, sen så vill vi ned till sthlm för att hälsa på tihna o måns.
Ska även hinna med att åka utomlands.
Sista minuten frå det bli!

Idag har vi varit rätt aktiva för att vara dagen efter midsommar:P vi festade hårt ända fram till halv 4. Men endå har vi städat lägenheten, tvättat kläder bytt sängkläder o köpt pizza:P hah
Men mysigr med sara här, hon sov över och tog kvällsbussen ikväll.

Har haft kattutsällning också, det gick bäl sådär faktist, men han fick en BIV (bäst i variant) så det var ju kul!
Han rä ju för söt min bäbis. Gick inte så bra för marias kisse, hon ville absolut inte vara med och var inte så lätt att ha o göra med för hon hade just löpt och kände väl dofter av hanar.:P

Här har vi då min tjockis iaf:D 
MIn lilla brittisk korthår :D



puss puss

Nu börjar sommaren på riktigt med alla planer

Hey!
NU sitter man hos Maria i Ersmark och har just ätit frukost. Vi fixade med hennes lilla kisse igår. Tvättade pälsen och trimmade lite smått. Hoppas det blir bra och att det går bra på utställningen:D
Jag tog även med mig issa hit, hon är som en hund, följer efter en överallt, vi gick en liten promenad igår med henne här i Ersmark:P

Åhh längtar till nästa vecka! Då blire fest med maria rebecka ellen och lisa! :D
Nu var det 2 månader sen jag drack alkohol, jag höll mina ord. Så gott det ska bli med ett vinglas. Helst by the river:)

Sen så är det Midsommar nästa vecka! Vet ännu inte var det blir, kanske lutar mot en invigningsfest i våran lägenhet:)
Men senare kommer inflyttningsfesten som inte har blivit av än:)

Åh Maria visade en tatuerings sida idag och blev så sugen men då fick jag inseprationen på att göra ett tatuering med popkonst! Hur snyggt skulle inte det vara, verkligen jag känns det som:)



Nått i den stilen:D

PÖSS

Kattutställning och IKEA

HEJ!

Mycket har hänt den sist:)
Förkylningen jag hade var visst pollen allergi, så det var itne så kul att man gått och fått det på senare år.
Jobbet hörde av sig senare och meddelade att dom hade velat ha en riktig kock "detta kanske var första gången för dig". haha:P

Men har även hunnit dema på nya jobbet, denna gång var på Mariehems Centrum och bjöd på pringles. Många kunder!
Det var ju under fysikgränd helgen o brännbollsyran!
Men vi åkte istället till vindeln och firade min bror som tog konfirmationen. hehe jag köpte en fin parfym till honom ist för smycke. Han blev glad!

Sen så har ju Maria hunnit komma hem från borås! Så kul! vI har hunnit med massa,. Redan första dagen så åkte jag till henne och sov över o vi pratade i massor!

Men sen kom ju helgen och vi åkte till sundsvall för ikea och kattutställning:)
Min lilla gubbe blev champion i helgen:D Hhih. det var en rolig utställning, med massa snack om katter:D

Sen så handlade vi massa roligt på ikea för 3500kr:) Men nu börjar man bli rätt nöjd med lägenheten faktsit!
Snart ska jag ha bullbjudning för tjocka släckten hihi.


PÖSS

RSS 2.0